Booking.com

Booking.com

20 Disember 2013

ZARRA BEAUTY LINE

PARUT JERAWAT!!!

Apabila jerawat sembuh, ia akan meninggalkan kesan kemerahan atau kesan parut hitam. Ini sebenarnya bukan parut jerawat tetapi kesan daripada radang jerawat. Jika tiada jerawat baru yang tumbuh, kulit akan sembuh dengan sendiri. Proses penyembuhan ini boleh mengambil masa 6 hingga 12 bulan.


Kesan akibat jerawat lebih daripada setahun dikenali parut jerawat. Biasanya parut ini kekal dan membuatkan kulit muka kelihatan gelap dan kurang menarik. Untuk mengelakkannya rawatan awal boleh dilakukan.


*******************************************


~Rawatan Awal~


Radang kulit disebabkan oleh jerawat adalah satu proses penyembuhan yang normal. Ada beberapa langkah yang boleh dilakukan untuk membantu merawat peringkat awal parut jerawat.


Pendedahan kepada matahari melambatkan proses penyembuhan radang jerawat dan boleh merosakkan kulit. Oleh itu penggunaan SERUM DAN KRIM PELINDUNG yang sesuai amat penting.


Jangan memicit jerawat atau parut jerawat. Ini akan mengganggu proses penyembuhan jerawat. Ia juga boleh menyebabkan bakteria yang terdapat di dalam jerawat tersebar lebih ke dalam kulit. Ini boleh menyebabkan parut jerawat yang lebih dalam berlaku.


Penggunaan Serum Regenerasi 5x sangat membantu memulihkan kesan parut jerawat.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Rawatan Menggunakan ZARRA


Setakat ini belum ada lagi produk skin care yang betul-betul boleh menyembuhkan parut jerawat. Sehinggalah produk ZARRA ini dikeluarkan. Telah terbukti secara klinikal bahawa produk zarra adalah satu-satunya produk skin care yang mampu menyembuhkan parut jerawat tanpa rasa sakit dan tanpa pengelupasan.


ZARRA merupakan produk penjagaan kulit yang 100% menggunakan bahan tumbuh-tumbuhan dikilangkan di Malaysia. Ianya 100% buatan Malaysia dan mendapat kelulusan Halal daripada pihak JAKIM. 100% Halal, Suci dan selamat digunakan tanpa was-was.


ZARRA ini 100% menggunakan bahan semulajadi. Sejarah tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang digunakan merupakan bahan medikasi yang telah lama digunakan dan terbukti keberkesannnya dalam proses anti-penuaan dan anti-kanser


::Set Seri 7 Regenerasi dan Set Seri 7 Intensif:: 
ini berfungsi untuk memperbaharui sel kulit. Ia juga bertindak Membunuh sel-sel yang berpenyakit . Ia bertindak secara semulajadi dan sel baru akan cepat terhasil. Set ini sangat sesuai untuk kulit berminyak, dan yang mempunyai jerawat-jerawat kecil dan berjeragat.

UNTUK  ORDER SILA KLIK...
 
https://www.myosiaffiliate.com/harmony/redir.php?oid=2337_29
SET YANG DICADANGKAN:

      REMAJA DAN YANG BERUMUR LEWAT 20AN
  • SET ZARRAZ ZARIA RED
  • SERI 7 REGENARASI DAN 
  • BB CREAM
      30AN,40AN,50AN DAN KEATAS
  • SET ZARRA ZARIA RED,
  • SERI 7 INTENSIF 
  • BB CREAM
 SET UNTUK RAWATAN 7HARI SEBULAN
  • (SET SERI 7 INTENSIF) RM78.00 - SET RAWATAN 7 HARI UTK 30AN,40AN,50AN KEATAS
  • (SET SERI 7 REGENERASI) RM68.00 - UNTUK REMAJA DAN LEWAT 20AN
 ZARRA ZARIA RED RM78.00

 
 ZARRA SERI 7 SET SERI 7 INTENSIF RM78.00
SERI 7 REGENERASI RM68.00

https://www.myosiaffiliate.com/harmony/redir.php?oid=2337_29
 ZARRA BB CREAM RM30.00
https://www.myosiaffiliate.com/harmony/redir.php?oid=2337_29

  ZARRA MASKER COLLAGEN RM45.00

MENGATASI MASALAH KULIT BERKEDUT!! PASTI ANDA TERUJA..

Kulit muka akan mula kendur atau berkedut disebabkan oleh beberapa faktor seperti:

Penyusutan atau kurangnya kolagen yang menyokong tisu kulit muka
Penyusutan kolagen ini tidak dapat dielakkan kerana sejumlah besar kolagen yang terdapat di bawah lapisan kulit kita akan menyusut sebanyak 1.5% setiap tahun iaitu selepas kita berumur 25 tahun.

Proses penyusutan kolagen inilah yang dinamakan sebagai proses permulaan untuk seseorang itu menjadi tua.
Tetapi walau bagaimanapun penyusutan kolagen ini boleh berlaku lebih awal dan lebih cepat dari sepatutnya disebabkan oleh beberapa perkara seperti:

Membiarkan kulit muka sering terdedah kepada pancaran cahaya matahari kerana tidak memakai perlindungan kulit seperti losyen spf dan sebagainya.

*Faktor pencemaran iaitu seperti pencemaran air dan udara.

*Pendedahan kepada bahan kimia dalam produk kulit seperti penggunaan produk yang mempunyai hidrokuinon dan sebagainya.

*Tekanan atau stress

*Merokok

*Cara pemakanan yang tidak sihat iaitu seperti mengambil makanan yang mempunyai kadar gula yang tinggi.

*Kurang melakukan rutin penjagaan kulit muka seperti membersih, menyegar, melembab dan memakai pelindung pancaran cahaya matahari.

Oleh itu anda sebenarnya boleh melindungi kulit daripada cepat menjadi berkedut. Anda juga tidak perlu menjadi tua sebelum waktunya dan tentunya anda mahu sentiasa kelihatan muda walaupun usia sudah lanjut…!!!!

Mana yang anda pilih:????

A) Usia 35 tahun tetapi kelihatan seperti 50 tahun.
Usia 35 tahun dan kelihatan 35 tahun.

C) Usia 35 tahun tetapi kelihatan seperti 25 tahun.

Ya…terpulang pada anda situasi mana yang anda ingin pilih. Tentunya semua orang ingin kelihatan awet muda bukan….

Tetapi ZARRA tidak menganggap ini perkara mustahil kerana masalah kedutan kulit atau kulit kendur ini bukanlah sesuatu yang sukar untuk dirawat.

Dengan adanya Masker Colagen ZARRA…tanpa perlu suntikan dan tanpa perlu pembedahan. Semuanya adalah secara semulajadi, selamat dan berkesan dimana dengan penggunaan yang konsisten dan berterusan kulit anda dijamin semakin sihat, tegang, muda dan berseri!!!

Kerana….ZARRA adalah pakar kecantikan kulit anda sekeluarga...

~::Cubalah Masker Kolagen ZARRA.. pastinya tidak berminyak.. hanya RM45 untuk 10keping.. potongan 20% untuk ahli.. pasti anda teruja dan berpuashati hati..

~::RM45.00
Tiada ulasan: