Booking.com

Booking.com

22 Disember 2015

Blender Stainless Steel Terhangat diPasaran.

Kami ingin mempekenalkan Blender yang mungkin anda cari selama ini, yang biasa anda tengok dalam program masakan dari India (atau anda peminat movie tamil atau hindi, pasti penah tengok kan)

Anda tau memang blender ni mampu beri kepuasan maksimum apabila digunakan, hasil super duper puas hati. Tapi tak tau mana nak cari, Kini anda cuma perlu Whatsapp kami untuk mendapatkannya.

Semuanya dihujung jari anda,
Order, Payment dan tunggu Blender Idaman anda sampai depan pintu rumah.

Whatsapp Segera!!!!

011-32297226
019-6459416

Blender Stainless Steel

1set RM598.90
Warranty 2 Tahun.

Made in India

Kos Pos:
Semenanjung RM30
Sarawak RM50
Sabah RM60

3 Stainless Steel
-Large 
-Medium
-Small







Boleh digunakan untuk iced-blended, cili, buah, bawang dan macam-macam lagi kegunaan yang anda perlukan untuk menyediakan masakan dan minuman, nak blend inai pun xdahal pas ni.

Paling menarik kepada peminat sambal,kini kerja anda jadi mudah,kerana menggunakan Blender ini,sudah pasti biji pun jadi lumat, memudahkan bukan dan hasil masakan anda menjadi lebih lazat.

Peminat ice blended pun pasti suka, kini anda dapat menikmati Iced Blended anda dengan kualiti Premium.

Berminat dan Nak Beli???

Whatsapp Kami Segera:

011-32297226
019-6459416
( Haslinda )

Tiada ulasan: