Booking.com

Booking.com

03 April 2016

DewyGlow Produk terhangat untuk pencerahan muka dan seluruh badan

Assalamualaikum

Anda pasti penah mendengar Produk terhangat 
DewyGlow.

Kepada mereka yang suka nak kelihatan cerah dan gebu anda WAJIB mengamalkan
DEWYGLOW

1 botol RM73 inc pos ke SM
  RM76 inc pos ke SS

Pembelian Whatsapp
011-32297226
019-6459416

tambah-tambah lagi 3bulan lebih lagi dah nak raya. Anda kena buat muka raya dari sekarang,biar ramai terkejut melihat anda pada hari raya nanti, bila lagi nak wat surprise kalau bukan dihari raya, pasti orang kampung tekejut,sepupu sepapat mintak share rahsia.

Silap-silap ada yang tak kenal nanti.

Sape tak suka kan bila dah makan serta nampak perubahan pada diri.

satu Kepuasan diri bila dah melaburkan wang ringgit dan dapat pulangan modal,diri dah semakin cerah dan gebu.

Kepada mereka yang mementingkan kecantikan diri, inilah produk yang patut anda amalkan setiap hari.

Dengan testimoni terbaik dari pengasasnya sendiri
Fatin Amirah.



 Bezakan perubahan warna kulit dia
Sebelum dan Selepas



Pasti anda teruja apabila melihat betapa banyak perubahan pada beliau setelah mengamalkan
Produk Dewy Glow secara konsisten.

Rasanya yang sedap pasti buat kita rasa macam nak makan je terus Dewy Glow ni...hehehe apalagi cepat-cepat Whatsapp kami untuk Order.

๐ŸŒธ DEWYGLOW tu apa ? ๐ŸŒธ
(+) PURE VITAMIN C (1000 mg) . 

Vitamin C memang bagus untuk jadikan kulit uolss cerah glowing . Dah terbukti ! Testimoni Dewyglow dah ada 700 ++ . Banyak ๐Ÿ˜‚

(+) TABLET STRAWBERI YG SEDAP 
sangat sesuai untuk uolss yang tak suka menelan pil2 ni .
 Dewyglow ni macam "candy" je . Masam2 manis gitu .

(+) BAHAN ORGANIK SEMULA JADI. . 
Tahu tak ? Vitamin C jenis organik ni lebih berkesan dari INJECTION vitamin .
 Tayah la uolss nak menadah lengan menahan sakit kene cucuk !

(+) DIBUAT DARI EXTRACT BUAH BUAHAN 
Ingredients nya 100% buah, siapa yg takut risiko cancer /cyst sebab amik collagen tu, sesangat la sesuai .
 TAKDE COLLAGEN !

(+) ADA KELULUSAN 
Jangan risau buah pinggang rosak / masuk hospital sebab "taksub" nak putih .
Dewyglow dah dapat KELULUSAN KKM ye .
 Confirm selamat, don't worry !

(+) KEMAM SEBIJIK JE SEHARI 
Takyah sapu , tayah telan berpuluh bijik sehari . Just kemam sebiji sehari pun dah cukup uolss . 
Wahhh senang betul nak cantik. Sedap pun sedap !

(+) RAMAI ORANG BOLEH CONSUME 
Dari awal remaja 14 tahun sampai lah nenek umur 65 pun masih boleh consume Dewyglow . Yang penting , yang PREGGY dan MENYUSU pun boleh amik . 
Insya allah, baby uolss pun akan putih sekali !

CARA PENGAMBILAN :
๐Ÿ’—Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan 

๐ŸŒธ SIAPA YANG BOLEH AMBIL? 
✔Lelaki & Wanita 
✔ 14 tahun ke atas 
✔ Wanita Hamil 
✔ Ibu menyusu 
✔ Semasa datang bulan 

Sila dapatkan nasihat doktor jika anda ada penyakit kronik .  

Note : jarakkan masa pengambilan 3-4 jam jika ada ambil supplement lain 

TIPS CANTIK dari fatin : 
๐Ÿ’— Untuk seminggu pertama , kemam 2 biji sehari .  
๐Ÿ’— Bykkan minum air kosong sekurang2 nya 2 LITER untuk lebih berkesan. 
๐Ÿ’— Kurangkan pengambilan caffien air bergas. 


๐ŸŒธ Kesan seawal satu  minggu mengikut kepada lebih 2000 testimoni pengguna

LAGI INFO CARA PENGAMBILAN DEWYGLOW

✅kenapa kena jarakkan pengambilan DEWYGLOW dengan ubat2/ Jamu/ supplement lain? Lecehlah, kan senang kalau  ngap sekali Dewyglow dengan yang lain๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ

✔faham tak konsep Dewyglow bertindak sebagai Agen Pemutih badan?๐Ÿ™‚

✅Tak pernah ambil tahu pun. Saya tahu nak Cantik dan Putih je..hehe๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Nota๐Ÿ“
✔ Pengambilan DEWYGLOW perlu dijarakkan seperti berikut:
Jarak pengambilan

DEWYGLOW ➡Ubat doktor 1 jam
DEWYGLOW ➡ Suplemen lain  2 jam
DEWYGLOW ➡ Jamu  4 jam

Ini kerana, setiap bahan yang terkandung didalam 1 tablet Dewyglow perlukan ruang untuk bertindak balas dengan sistem badan kita. Bila Dewyglow bertindak balas dengan baik, baru lah dapat putih gebu dengan jayanya, tanpa sebarang komplikasi/ gangguan dari ubat lain. Lagipun ianya elok bagi tidak membebankan buah pinggang kita๐Ÿ™‚๐Ÿ˜˜ Mudahkan jika tahu bagaimana Dewyglow berjaya membantu kita cantik๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Mudahnya putih gebu dengan kemam-kemam Dewyglow๐ŸŒธ๐ŸŒธ

Siapa yang terpikat dan tersuka tanpa sengaja dengan Dewyglow, dan nak kemam Dewyglow untuk Putih Gebu, say hi ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹


๐ŸPENGAMBILAN AIR KOSONG SECUKUPNYA SEHARI 2LITER๐Ÿ

!!!HEALING CRISIS!!!

๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒJANGAN PANIKK OKAY!!๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ


Healing crisis ni biasanya sekejap je terjadi..lepastu semua akan okay ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜


JANGAN TAKUT UOLLS..Tada effek papelaa..๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ







Testimoni terbaru DEWYGLOW












Kemaskini 16 Ogos 2016


1 botol RM72 inc pos ke SM
  RM75 inc pos ke SS

Pembelian Whatsapp
011-32297226
019-6459416






kemaskini 18 July 2016


1 botol RM72 inc pos ke SM
  RM75 inc pos ke SS

Pembelian Whatsapp
011-32297226
019-6459416












Beza sangat kan,pasti ramai tertanya-tanya mcmana dia sudah berubah wajah.













๐ŸŒธ DEWYGLOW tu apa ? ๐ŸŒธ
(+) PURE VITAMIN C (1000 mg) . 

Vitamin C memang bagus untuk jadikan kulit uolss cerah glowing . Dah terbukti ! Testimoni Dewyglow dah ada 700 ++ . Banyak ๐Ÿ˜‚

(+) TABLET STRAWBERI YG SEDAP 
sangat sesuai untuk uolss yang tak suka menelan pil2 ni .
 Dewyglow ni macam "candy" je . Masam2 manis gitu .

(+) BAHAN ORGANIK SEMULA JADI. . 
Tahu tak ? Vitamin C jenis organik ni lebih berkesan dari INJECTION vitamin .
 Tayah la uolss nak menadah lengan menahan sakit kene cucuk !

(+) DIBUAT DARI EXTRACT BUAH BUAHAN 
Ingredients nya 100% buah, siapa yg takut risiko cancer /cyst sebab amik collagen tu, sesangat la sesuai .
 TAKDE COLLAGEN !

(+) ADA KELULUSAN 
Jangan risau buah pinggang rosak / masuk hospital sebab "taksub" nak putih .
Dewyglow dah dapat KELULUSAN KKM ye .
 Confirm selamat, don't worry !

(+) KEMAM SEBIJIK JE SEHARI 
Takyah sapu , tayah telan berpuluh bijik sehari . Just kemam sebiji sehari pun dah cukup uolss . 
Wahhh senang betul nak cantik. Sedap pun sedap !

(+) RAMAI ORANG BOLEH CONSUME 
Dari awal remaja 14 tahun sampai lah nenek umur 65 pun masih boleh consume Dewyglow . Yang penting , yang PREGGY dan MENYUSU pun boleh amik . 
Insya allah, baby uolss pun akan putih sekali !


CARA PENGAMBILAN :
๐Ÿ’—Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan 

๐ŸŒธ SIAPA YANG BOLEH AMBIL? 
✔Lelaki Wanita 
✔ 14 tahun ke atas 
✔ Wanita Hamil 
✔ Ibu menyusu 
✔ Semasa datang bulan 

Sila dapatkan nasihat doktor jika anda ada penyakit kronik .  

Note : jarakkan masa pengambilan 3-4 jam jika ada ambil supplement lain 

TIPS CANTIK dari fatin : 
๐Ÿ’— Untuk seminggu pertama , kemam 2 biji sehari .  
๐Ÿ’— Bykkan minum air kosong sekurang2 nya 2 LITER untuk lebih berkesan. 
๐Ÿ’— Kurangkan pengambilan caffien air bergas. 


๐ŸŒธ Kesan seawal satu  minggu mengikut kepada lebih 500 testimoni pengguna

Harga Dewyglow 1 botol  rm 65 exc pos 

1 botol RM71 inc pos ke SM
 / RM75 inc pos ke SS

Pembelian Whatsapp
011-32297226
019-6459416








Tiada ulasan: