Booking.com

Booking.com

06 Februari 2014

Kain PRADA LACE untuk dijual


Kepada peminat- peminat Prada Lace diluar sana ,saya ada menjual Prada Lace yang sangat – sangat cantik...kalau dah dibuat baju gerenti meletoppsss..memang glamer..nak simple boleh wat baju mcm tu saja.Untuk bakal-bakal raja sehari ataupun sape-sape yang dah plan nak bertunang bolehlah wat baju majlis anda menggunakan prada Lace ni dan ditambah manik-manik,pearls dan sebagainya..bagi yang tak ada apa majlis special,prada lace tetap sesuai dipakai untuk dinner,kenduri kendara malahan untuk pagi raya,jangan risau,kualiti kain sangat selesa dipakai dimana saja.

Prada Lace ini saya jual RM60 semeter atau senang cerita RM120 untuk 2 meter gred aa yang cukup untuk dijadikan sehelai baju bagi bertubuh sederhana,dan RM 90.00 dan RM95.00 bagi gred AAA,dibawah ni contoh baju yang sudah siap menggunakan prada lace…
Ada juga prada Lace 2d glitter.
Tepulang kepada anda untuk memilih yang anda berkenan ye.

Kemas Kini 3April2016

Tawaran Set

Set A RM150
Set B RM130

Set A + Set B RM270

Pembelian Whatsapq
011-32297226





Kemaskini 22 January 2016

Kepada peminat Prada Lace diluar sana, yang masih berminat untuk menggunakan Prada Lace dan wat simple-simple, contoh nak patching kat bawah baju dan lengan, diharap gambar dibawah memberi inspirasi kepada anda.

Simple tapi menarik, paling penting nak nampak berbeza sila hias dengan Chunky Beads, montee dan bunga-bunga.

Harga Prada Lace Gred AA
1meter RM50
1/2meter RM30

Harga Prada Lace 2d Glitter
1meter RM60
1/2meter RM30

Harga diatas untuk warna dari dua gambar dibawah
Black,White,Pink
Grey,Peach,Navy Blue
Red ,Purple,Soft Pink
2d Glitter Silver in Black

Pembelian Whatsapp
011-32297226
019-6459416

Selain warna dibawah harga adalah normal price :)





Pic dari customer kami dari Penang

Pic dari customer kami dari Pj


                                                              



          CANTIK KAN???????? 

anda boleh google untuk cari lagi design yang sesuai dengan diri masing-masing.


Kat bawah ni senarai warna -warna Prada lace saya jual..silalah jamu mata dan pilih warna yang berkenan ye.

Untuk sebarang pertanyaan jangan segan silu Whatsapp @ Telegram saya 

011-32297226
019-6459416













 PRADA LACE CHAMPANGE
                                       
                    PRADA LACE DUSTY PINK








PRADA LACE VIOLET PURPLE






PRADA LACE SHOCKING PINK 






PRADA LACE GREEN TURQUISE

PRADA LACE ROYAL BLUE 


PRADA LACE WHITE N TURQOUISE
 


                     PRADA LACE SOFT PEACH

                          PRADA LACE BLACK

                       PRADA LACE OFF WHITE

                           PRADA LACE GOLD

Kepada anda yang berminat untuk membeli Prada Lace ni,untuk maklumat pembayaran dan postage.
silahlah whatsapp no 
019-6459416 @ 011-32297226
(@ sila sms jika xdapat wasap)dan jika telambat reply sila bersabar,Insya Allah akan dibalas secepat mungkin.

Selepas pembayaran dibuat sila berikan detail2 penting seperti dibawah kepada saya:
  1. nama anda
  2. alamat penghantaran
  3. no tel
  4. warna prada lace
  5. kuantiti 
  6. bukti pembayaran  

6 ulasan:

Anem berkata...

Salam. Nak tanya, prada lace ni strechable tak? TQ

iris imani berkata...

Wasalam anem,kain dia agak meregang tp xla strechable mcm lycra.

Masitah Samsudin berkata...

kalau nak buat dress, untuk lining elok guna kain apa?

angah cek berkata...

whatssap sye aeri 0198741776 kalau ada jual bunga lace utk di tampal dkat baju pengantin...

angah cek berkata...

whatssap sye aeri 0198741776 kalau ada jual bunga lace utk di tampal dkat baju pengantin...

mommy cun berkata...

Ade lg jual x prada lace ni